Tietoa

Talvimättöä on pelitapahtumana uusittu viime vuodesta. Tapahtuma pelataan erissä, jotta pelialueen tehokas käyttö saadaan maksimoitua ja estääksemme taisteluiden jumiutumisen yhteen paikkaan pitkäksi aikaa. Erien pituudet ym. vahvistetaan alkubriiffissä

Pelialue

´
Jämsän paintball
Alhojärventie 79
42100 Jämsä

Tarkemmat tiedot löydät pelialue-sivulta.

Perustiedot

Ajankohta 05.03.2016
Pelaajaraja 120
Ikäraja 14
Pelimaksu 15/25 €

Aikataulu

9:00-10:30 Ilmoittautuminen
10:30 Alkubriiffi
11:00 Peli alkaa
17:30 Pelin lopetus

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä uutta?

Peli on jaettu osiin, jotta peli pysyy mahdollisimman mielekkäänä, sekä tippuneet pelaajat eivät joudu odottamaan liian pitkiä aikoja. Tällä pyrimme myös pitämään peliä tasaväkisenä, hauskana ja mielekkäänä.

Onko pelissä taukoja?

Peli on jaettu osiin, mutta jotta saamme koko peliajan tehokkaasti käytettyä pyrimme pitämään tauot mahdollisimman lyhyinä.

Onko peleissä respoja?

Kyllä on, osapuolien tukíkohtien läheisyydessä. Pelinjohto voi kuitenkin rajoittaa respojen käyttöä, mikäli pelin sujuvuus sitä vaatii.

Onko peli pelkkää mättöä?

Ei ole. Pyrimme tarjoamaan osapuolielle myös vaihtelevasti tehtäviä. Pelinjohto tiedottaa pelaajille seuraavan osan tehtävistä osien välissä. Pelaajat voivat myös itse tarkistaa tehtävät ja lippujen paikat kännykällä osoitteesta status.ehasa.org

Onko tämä Conquest?

Ei ole, vaikka pelissä on palautteen perusteella panostettu myös muuhunkin kuin mättötoimintaan, on kyseessä kuitenkin mättöpainotteinen peli.